top of page
54aedf17-26bf-42f6-9f7f-2be066511891.JPG

HUREN:

BESCHIKBAARHEID

Klik op de onderstaande button om te kijken of het huis nog beschikbaar is in de door u gewenste periode.

In het hoogseizoen verhuren we per week (van zaterdag op zaterdag), daarbuiten kan in overleg elke gewenste periode gehuurd worden.

Voordeel: direct huren van de eigenaar

Als u direct via ons als eigenaar huurt, heeft dat voor u veel voordelen. Door het persoonlijk contact kunnen we beter op uw wensen inspelen en krijgt u geen “13 in het dozijn-behandeling”. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet aan te sluiten in de rij bij de receptie, maar kunt u direct van de veerboot naar het huis rijden en kan de vakantie beginnen!

Onze basisprijzen zijn lager dan de officiële prijzen van het park. Zo zijn onze prijzen buiten het hoogseizoen minimaal 10% lager dan die van het park. Ook brengen wij geen reserverings- en voorkeurskosten in rekening. Daarnaast zijn wij buiten de schoolvakanties flexibel voor wat betreft de aankomst- en vertrekdagen (dit in tegenstelling tot het park, waar u aan vaste wisseldagen en een minimale verblijfsduur bent gebonden). De door het park gehanteerde kortingen zijn uiteraard wél gewoon van toepassing.

Verder hoeft u bij ons ook niet extra te betalen voor het gebruik van de wasmachine/wasdroger, de tweede parkeerplaats, het kinderbedje, de kinderstoel, het (draadloos) Internet, etc. etc. Ook de zes fietsen in de schuur kunt u gratis gebruiken en voor een huisdier vragen wij geen extra (schoonmaak-) kosten. U kunt bij ons tevens kosten besparen omdat u bij ons niet verplicht bent een lakenpakket (à € 8,95 p.p.p.w.) af te nemen.

Onlangs hebben wij echter voor het gemak van onze gasten de service dat u ook bedlinnen, handdoekpakketten en/of een keukendoekpakket (tegen kostprijs) kunt huren. Zie hiervoor “Extra Services”

Tot slot: onze prijzen zijn altijd inclusief de eindschoonmaak.

Al met al betaalt u op die manier vele tientallen, zo niet honderden euro’s minder voor uw verblijf in vergelijking met boeken via het park!

Natuurlijk kunt u wél gewoon gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt (waarvan enkele tegen betaling zoals bijvoorbeeld het zwembad, het klimpark, het “glow in the dark midgetgolf”, de lasgergame). De Krim, eigenaar van het zwembad, heeft aangegeven dat als gevolg van de beperkte capaciteit van het zwembad de verkoop van losse zwembadkaartjes niet altijd mogelijk is. Dit geldt met name tijdens schoolvakanties. Voor het geval dat er onverhoopt toch geen plaats is in het zwembad, hebben we voor onze gasten gratis toegangskaarten voor zwemparadijs Calluna (De Koog). Op de fraaie 18-holes golfcourse “De Texelse” krijgt u 30% korting op de (reguliere) greenfees.

Wanneer u ons de door u gewenste periode doorgeeft, samen met de leeftijd van de jongste en oudste gast, dan kunnen wij u vrijblijvend de exacte prijs, rekening houdend met de kortingen, doorgeven. Klik voor direct contact met ons rechtsboven op de knop “Contact/Info/Reservatie”

bottom of page