top of page
3f00d3ac-f4c7-45c7-b7c4-080bffbcf72c.JPG

OMGEVING

Het vakantiehuis is gelegen in de nabijheid van duinen, strand en zee en het knusse dorp De Cocksdorp met zijn restaurants en winkeltjes.
De zee is op loop- en fietsafstand (minder dan 2 kilometer) dus ook in de auto bent u er zo.


Natuurliefhebber en zin in een wandeling of fietstocht? In een uur kunt u door de sluftervallei naar de vuurtoren in het noordelijke puntje van Texel lopen. U kunt de vuurtoren ook met fiets bereiken in 15 minuten. 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het Waddenzeestrand, het Noordzeestrand of de diverse dorpen/dorpjes te bezoeken. Hier kunt u heerlijk op een terras gaan zitten of winkelen, een leuk museum bezoeken en heerlijke streekproducten kopen. De sportieve gasten kunnen bijvoorbeeld naar hartenlust fietsen, mountainbiken, wandelen, (kite-) surfen, catamaranzeilen, parachutespringen en golfen (18-holes golfbaan).


Wilt u 's avonds lekker buiten de deur eten? Dan heeft u diverse keuzes uit restaurants. Zo kunt u bij zonsondergang lekker loungen in de strandpaviljoens. Maar ook meer landinwaarts biedt Texel een keur aan restaurants. Van eenvoudig tot culinair hoog niveau! Onderaan de pagina vindt u een aantal links naar aanraders.

 

Het hele jaar door biedt Texel uitgebreide mogelijkheden voor uitjes, excursies en (buiten-) activiteiten. Ook kent Texel vele evenementen dus we raden aan om op de veerboot op de heenreis de gratis activiteitenkrant mee te nemen! Of kijk voor de voorpret al op https://www.texel.net/nl/agenda.

restaurant tips:

Handige links:

bottom of page